Assortiment wijnactie uitgebreid

Economische crisis?
Ondanks aanhoudende sombere berichten over onze economie kunnen wij terugkijken op een succesvolle periode. Wij ontvangen positieve berichten over onze wijnen en u blijft bij ons bestellen. Voor ons een bevestiging dat wij op de

goede weg zijn: u koopt bij ons gegarandeerd goede wijnen prijs. Wij letten scherp op kwaliteit, zuiverheid, balans en drinkplezier. En hiermee gaan we verder!

Met gepaste trots presenteren wij, naast ons bestaande assortiment, drie nieuwe wijnen.
U kunt kiezen voor een Franse of Italiaanse rode wijn, een witte chardonnay en/of een fruitige rosé (bois des violettes)
Daarnaast introduceren we een witte sauvignon, een Bodegas Enguerra en rosé (vieille lune) .

Een fles kost 5,50 euro waarvan er ruim 1 euro naar het project gaat. Voor 33 euro heeft u een doos van 6 flessen (rood/wit/rosé/combi).

Uitgebreide informatie verkrijgbaar en bestellen kan via vintage63@hotmail.com. Geeft u in de email aan om hoeveel flessen of dozen en welke wijn het gaat. De bestelling wordt op vrijdag tussen 17.00u en 19.00u bij u thuis bezorgd en tegen contante betaling overhandigd. Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met opnemen via 06-42994843 (Maaike Kort, na 15.45).

Twee jaar geleden zijn we voor WS Rijnsburg gestart met wijnverkoop. Het bleek een gat in de markt, want de wijnen waren niet aan te slepen. Daarom zetten we deze actie heel graag voort voor het project in 2012.