Mee in de zomer van 2020?

Dienstbaar zijnLijkt het jou gaaf om te bouwen in een ontwikkelingsland in de zomer van 2020? Om zo een steentje bij te dragen aan een betere wereld? Dan is World Servants Rijnsburg misschien wel wat voor jou!

In de zomer van 2020 willen we met een groep jongeren uit Rijnsburg en omgeving weer op pad gaan naar een ontwikkelingsland. Dit doen we met de organisatie World Servants die korte projecten organiseert in landen waar veel nood is. We bouwen een gebouw, vaak een school, kliniek, en soms woningen, maar dat is niet het enige, er gebeurt nog veel meer. Ruim anderhalf jaar lang werken we naar het project toe waarin we ons voorbereiden

Om dit hele ontwikkelingsproject in de zomer van 2020 te kunnen realiseren is een hoop geld nodig. Dit geld halen we op door actie te voeren. We hebben veel acties, zoals carwashes, Zwarte Piet spelen tijdens Sinterklaas, een kerstmarkt, helpen bij toffe evenementen en nog veel meer! De acties zijn leerzaam, maar ook erg gezellig; je leert zo iedereen in de groep nog beter kennen.

Iedere maand is er op de eerste woensdagavond van de maand een vergadering in ’t Honk (Kerkstraat 5 Rijnsburg). Tijdens deze vergadering wordt vaak eerst toerusting gedaan, denk dan aan groepsopdrachten om elkaar beter te leren kennen, een stukje uit de bijbel of zingen met elkaar. Daarna worden de acties besproken die op de planning staan.

Wauw! Ik ben enthousiast, wanneer beginnen jullie?

Op woensdagavond 10 oktober is de allereerste samenkomst voor de groep van 2020 om 20:00 in ’t Honk (Kerkstraat 5 Rijnsburg). Het zal een informatieve avond zijn waar meer verteld wordt over het project van 2020, wat World Servants inhoudt en wat je kan verwachten.

Twijfel je nog? Dat is nergens voor nodig. De eerste vergaderingen zijn namelijk heel laagdrempelig. We hopen jou te zien! Wie weet bouwen we met jou in de zomer van 2020 aan verandering!

Hoe gaat het er aan toe tijdens het project in de zomer van 2020? Lees dat hier!

World Servants Rijnsburg