Pietenactie

zwarte-piet

De leukste tijd van het jaar is aangebroken: Sinterklaas en zijn pieten zijn bijna in ons land! En natuurlijk neemt de Goedheiligman zijn World Servants pieten mee, die – net als in voorgaande jaren – altijd in zijn voor een huisbezoekje, bijvoorbeeld op pakjesavond. Het gaat dit jaar anders wegens de omstandigheden maar de pieten zouden het ontzettend leuk vinden om de kinderen uit Rijnsburg en omstreken digitaal te ontmoeten, en dit doen ze graag om de jongeren van World Servants Rijnsburg te steunen, zodat zij in de zomer van 2021 kunnen bouwen aan verandering. Lijkt het u leuk om de World Servants pieten te ontmoeten?

Boek dan hier uw pieten!

Pakket 1: Opgenomen video | Kosten: €10,- | Duur: 3-5 minuten | Aanmelden: tot en met 1
december.

Twee pieten nemen met veel plezier een gepersonaliseerde video op en sturen die vervolgens in de middag van 3 december naar je toe! Dan kun je het filmpje bekijken hoe en wanneer het je uitkomt – ideaal, toch? We willen je vragen in het aanmeldformulier alvast de naam/namen van de kinderen door te geven, alsook hun leeftijd en hobby/interesse/sport. Na het aanmelden nemen wij via de mail contact met je op.

Pakket 2: Videobellen met pieten | Kosten: €15,- | Duur: 10-15 minuten | Aanmelden: tot
en met 30 november.

Twee pieten vinden het ontzettend leuk om te videobellen met kinderen en hun familie! Daar hebben zij van maandag 30 november tot en met vrijdag 4 december tijd voor van ± 17.00 tot 20.30, en op zaterdag 5 en zondag 6 december tussen ± 14.00 en 20.30. We willen je vragen in het aanmeldformulier alvast de naam/namen van de kinderen door te geven, alsook hun leeftijd en hobby/interesse/sport. Daarnaast kun je de datum en een voorkeurstijdstip kiezen. Na het aanmelden nemen wij via de mail contact met je op.

Eventuele vragen en/of opmerkingen kunt u mailen naar wsrpieten@outlook.com

Pietenformulier

 

Verificatie