Steun ons

Voor ons project in Myanmar moeten wij €78.195 ophalen. De deelnemers betalen zelf €500 en het overige bedrag wordt opgehaald door middel van acties; een Valentijnsdiner, carwashes, kerststollenverkoop en nog veel meer. Helaas zijn deze acties niet voldoende en zijn we afhankelijk van donaties en giften. Vandaar dat wij jouw hulp goed kunnen gebruiken! Wat kan jij doen om ons te steunen?

  • Financieel ondersteunen: Je kan ons financieel ondersteunen door middel van een gift. Doneren gaat via World Servants Nederland en kan door hier te klikken! 
  • Volgen op Facebook: Je kan ons volgen op Facebook om op de hoogte te blijven van acties. Jouw aanwezigheid bij acties waarderen we ontzettend! Klik hier om ons te volgen op Facebook!
  • Samenwerken: Je kan met ons samenwerken. Heb je bijvoorbeeld handen en voeten nodig bij een feest, open dag of wat dan ook: neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij steken graag onze handen uit de mouwen om geld op te halen voor ons project. Klik hier om contact met ons op te nemen. Dit kan door te mailen naar wsrijnsburg@hotmail.com. Heeft u liever telefonisch contact? Geen punt! Bel dan met Martin van der Vijver – 0623107977.
  • Gebed: we willen je vragen om ons project met de 33 deelnemers mee te nemen in gebed.

Alvast bedankt voor jouw hulp! Dankzij jou kunnen wij deze zomer gaan bouwen aan verandering!


Wil je meer weten over ons project in Myanmar? Klik dan hier!