Steun ons

Voor ons project in de zomer van 2020 moeten wij een hoop geld ophalen. De deelnemers betalen zelf €500 en het overige bedrag wordt opgehaald door middel van acties; een Valentijnsdiner, carwashes, kerststollenverkoop en nog veel meer. Helaas zijn deze acties niet voldoende en zijn we afhankelijk van donaties en giften. Vandaar dat wij jouw hulp goed kunnen gebruiken! Wat kan jij doen om ons te steunen?

  • Financieel ondersteunen: Je kan ons financieel ondersteunen door middel van een gift. Doneren gaat via World Servants Nederland en kan door hier te klikken! 
  • Volgen op Facebook: Je kan ons volgen op Facebook om op de hoogte te blijven van acties. Jouw aanwezigheid bij acties waarderen we ontzettend! Klik hier om ons te volgen op Facebook!
  • Samenwerken: Je kan met ons samenwerken. Heb je bijvoorbeeld handen en voeten nodig bij een feest, open dag of wat dan ook: neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij steken graag onze handen uit de mouwen om geld op te halen voor ons project. Dit kan door te mailen naar wsrijnsburg@hotmail.com. 
  • Gebed: we willen je vragen om ons project in 2020 in gebed mee te nemen. Dat we tot zegen mogen zijn in het land waar we mogen dienen.

Alvast bedankt voor jouw hulp! Dankzij jou kunnen wij gaan bouwen aan verandering!