Doel

In de zomer van 2020 gaan wij met een groep jongeren uit Rijnsburg en omgeving op pad naar een land waar de nood hoog is. Dit doen we met de organisatie World Servants. We bouwen een gebouw, vaak een school, kliniek, en soms woningen. April dit jaar zal bekend worden wat we precies gaan bouwen. Wat zeker is, is dat we een groot bedrag moeten ophalen om dit doel te realiseren.

Hierbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Hoe kan je ons helpen?

  • Financieel ondersteunen: Je kan ons financieel ondersteunen door middel van een gift. Doneren gaat via World Servants Nederland en kan door hier te klikken! 
  • Volgen op Facebook: Je kan ons volgen op Facebook om op de hoogte te blijven van acties. Jouw aanwezigheid bij acties waarderen we ontzettend! Klik hier om ons te volgen op Facebook!
  • Samenwerken: Je kan met ons samenwerken. Heb je bijvoorbeeld handen en voeten nodig bij een feest, open dag of wat dan ook? Wij steken graag onze handen uit de mouwen om geld op te halen voor ons project én jou verder te helpen. Schroom niet en neem contact op door te mailen naar wsrijnsburg@hotmail.com
  • Gebed: we willen je vragen om ons komende project mee te nemen in gebed.

Bedankt voor jouw hulp, in welke vorm dan ook, door die hulp kunnen wij in de zomer van 2020 bouwen aan verandering!