Kerstmarkt: een groot succes!

Afgelopen dinsdag, 20 december, was het dan eindelijk zover: de Kerstmarkt op Visserdsc_0033 ’t Hooft Rijnsburg ging om vier uur van start en het werd al snel gezellig druk.

Er was veel belangstelling voor de kerstrommelmarkt, waar voor een klein prijsje leuke spulletjes werden verkocht. De kraam met eigengebakken lekkers trok ook veel mensen en veel bezoekers streken neer op het terras om gezellig met elkaar in gesprek te gaan en te genieten van wat er om hen heen gebeurde.

Er was ook een kraam met leuke kerststukjes, kerstzeepjes en mooie kerstkaarten die door de leerlingen van de brugklassen waren gemaakt en ook daar werden goede zaken gedaan. Tussen de bedrijven door draaide het Rad van Fortuin en een aantal bezoekers gingen met leuke prijzen weer naar huis.dsc_0036

Ook de boekenmarkt, het VHL-Kerst-Dictee en de ‘game-room’ waar gezellig gesjoeld kon worden hadden niet te klagen over belangstelling en de sportieve bezoekers brachten een bezoekje aan de sportzaal om daar de (sportieve) strijd met elkaar aan te gaan. Voor de inwendige mens kon men terecht bij het Kerstcafé voor een kopje soep en/of een broodje of in het pannenkoekenrestaurant, alwaar de door ouders gebakken pannenkoeken gretig aftrek vonden.

Om acht uur verlieten de laatste bezoekers het gebouw en kon er geteld worden, want de opbrengst van deze markt was voor de World Servants Rijnsburg. En die opbrengst is beslist de moeite waard! Binnenkort zal maar liefst €2000 aan World Servants Rijnsburg worden overhandigd en dat is een prachtig resultaat!

Via deze weg wil World Servants Rijnsburg en haar vele vrijwilligers, het Visser ’t Hooft Rijnsburg, haar docenten, leerlingen, ouders/verzorgers en in het bijzonder Anneke Ravensbergen bedanken voor het geweldige bedrag dat zij opgehaald hebben! Chapeau!