Koningsdag 2017 groot succes!

KATWIJK – Zaterdag 27 april was het Koningsdag in Nederland. World Servants Rijnsburg stond deze dag op de braderie aan de Koninginneweg in Katwijk. Ook liepen zo’n 7 enthousiastelingen mee met de Ronde van Katwijk. Een hardloopevenement van 6 kilometer door Katwijk heen. 

Koningsmarkt Katwijk 2017

Op de braderie hadden we een enveloppenloterij met verschillende prijzen gesponsord door bedrijven uit Katwijk en omgeving. Mensen konden enveloppen trekken en zo kans maken op deze prijzen, Tegelijkertijd steunden ze het goede doel, World Servants Rijnsburg, die in de zomer van 2018 met 33 jongeren gaan bouwen aan dokterswoningen in Myanmar. Hiermee is zo’n €926,05 mee opgehaald. Mensen die meededen, sponsoren en deelnemers die geholpen hebben hartstikke bedankt! We zijn hierdoor weer een stap dichter bij ons doel.

Ook liepen er 7 enthousiastelingen mee aan de Ronde van Katwijk. Ze lieten zich Ronde van Katwijk hardlopers 2017sponsoren door vrienden en familie en liepen vervolgens de Ronde. Het bedrag wat hiermee opgehaald is is nog onbekend.


Zoekt u nog een leuk cadeau voor Moederdag? Bestel een heerlijk moederdagontbijtje bij World Servants Rijnsburg! Let op: OP=OP.

Klik hier om te bestellen.