Wijnproeverij groot succes!

WIJNPROEVERIJ – Afgelopen vrijdagavond 9 juni organiseerde World Servants Rijnsburg een wijnproeverij in samenwerking met Lions Rijnsburg-Valkenburg. Zo’n 30 mannen en vrouwen die verbonden zijn met de Lions waren aanwezig. De opbrengst van deze avond ging naar World Servants Rijnsburg voor de bouw van een dokterswoning in Myanmar.

De wijnproeverij werd gehouden door registervinoloog Jan Kort. Jan had verschillende Nederlandse wijnen tegenover Franse wijnen geserveerd. Waarna de deelnemers van de proeverij moesten raden welke wijn bij welk land hoort. Er zijn in totaal acht verschillende wijnen geproefd verdeeld over zes kleine gerechten. Deze gerechten waren bereid door de koks Robin van der Ham en Dirk van Beelen.

Aan het einde van de wijnproeverij werd het bedrag bekend gemaakt dat opgehaald is, namelijk €800,- voor World Servants Rijnsburg! Alles wat geserveerd werd deze avond was gesponsord. Bij deze willen wij Leen van der Graaf Klasse Kaas, Horesca Horecavo, Keurslagerij de Mooij, Zonnetuin Kees en Sandra van Delft en Schuitemaker vishandel bedanken voor de sponsoring! Ook willen wij de Lions Rijnsburg-Valkenburg bedanken voor hun aanwezigheid en sponsoring! Verder willen wij Jakob de Mooij bedanken voor het gebruik van de locatie.


Wij verkopen het hele jaar door wijnen! Interesse? Bestel ze hier!