Valentijnsdiner

valentijnsHet nieuwe jaar is inmiddels ruimschoots ingeluid, en u weet wat dat betekent – op zoek naar het ultieme valentijnscadeau! Valentijnsdag staat alweer om de hoek, en World Servants Rijnsburg kan u helpen bij het verrassen van uw geliefde(n). Wij organiseren namelijk geheel in romantische sferen een heerlijk vijf-gangendiner op vrijdagavond 16 februari in de Voorhof te Rijnsburg.

Naast de vijf voortreffelijke gerechten die geserveerd zullen worden, kunt u ook gaan genieten van live muzikaal entertainment voor slechts €49,95 per persoon (inclusief twee consumpties). De volledige opbrengst van het diner zullen naar het project van World Servants Rijnsburg gaan, die aankomende zomer in Myanmar met 33 enthousiaste jongeren hard aan het werk gaan om artsenwoningen te bouwen. De dinerzaal zal openen om 18.30, en de eerste gang zullen wij rond 19.00 serveren.

We hopen u en uw partner, familie en/of vrienden te mogen verwelkomen om deze avond samen te kunnen beleven!

P.S. Reserveer tijdig via onderstaand formulier, want het aantal plaatsen is beperkt! Let op: op de avond zelf kan alleen contant betaald worden.

Valentijnsdiner

 

Bevestig uw reservering